Kinderen

Kinderen

Een Reset-Sessie is geschikt voor kinderen.

Er zijn tal van redenen waardoor een kind niet helemaal zichzelf kan zijn en vastloopt. Ook hier kan ik door naar de kern van het probleem te gaan en energie te veranderen veel verlichting brengen en vastgelopen patronen in beweging zetten.

Kinderen die op de een of andere manier niet vrijuit zichzelf kunnen zijn en patronen ontwikkelen vol beperkingen.

Bijvoorbeeld slecht slapen, niets durven, niets willen vanuit angst. Beheerst worden door boosheid en frustratie zonder het idee te hebben dat daar zelf invloed op uitgeoefend kan worden.

Kinderen tot circa 15 jaar behandel ik op afstand met een van de ouders in mijn praktijk. Na deze leeftijd is het voor uw kind mogelijk om een sessie te doen in uw bijzijn.

Reacties

Wij zijn heel dankbaar dat Robert op ons pad is gekomen. Onze dochter roos van 9 jaar heeft al zo lang als wij kunnen herinneren last met afscheid nemen. Zo erg dat ze dagen niet naar school kon. 

Na 1 afspraak met Robert is dit zeer positief veranderd! Ze gaat beter naar school en fietst soms zelfs al alleen! We merken in heel haar zijn dat ze gegroeid is en zijn heel dankbaar voor de hulp die we van Robert gekregen hebben. 

Eergisteren ben ik langs geweest voor onze zoon Guus van 3 jaar die met dezelfde problemen kampt als zijn zus. Nog te kort geleden om daar iets over te zeggen, maar het inslapen ( waar hij ook veel moeite mee heeft ) gaat ineens ook super goed! 

——————————————

Het is nu drie weken geleden dat ik voor mijn 11- jarige dochter bij Robert was.

Ik durf nu wel te zeggen dat het echt een heel stuk beter met haar gaat. Ze is in haar zijn veranderd. Vooral veel zelfverzekerder en minder stemmingswisselend. 

Bedankt, ook namens mijn dochter!

——————————————

Hier gaat het echt stukken beter! Er is meer licht, lucht en humor in huis. Vooral licht voelt fijn. Mijn dochter is meer aanwezig en maakt echt stappen in terug in beweging komen. Het is heerlijk om haar te zien, te horen lachen en haar plannen te horen. Ze kijkt en wilt weer vooruit!!  Zo dankbaar!

——————————————

Met onze zoon gaat het veel beter. Hij is veel minder angstig.

——————————————

Ik wilde ook hulp voor mijn zoon en zelfs op afstand ervoer mijn zoon zonder het te weten heel wat positieve dingen.

Hij voelde zich ineens heel blij maar kon dit niet verklaren. Hij had ineens veel berichten van vrienden en kwam oude klasgenoten tegen. Zeer apart en mooi om te ervaren. Eindelijk zag ik mijn zoon weer breed lachen!!

——————————————

Onze jongste van 11 jaar heeft, bij het consult op afstand, ook veel baat gehad. Ook hij had last van frustratie en woede, was onzeker in zijn vriendschappen, had constant de drang om te snoepen uit onvrede en sliep slecht (bang) in zijn eigen kamer. Hij herkende zichzelf in de metafoor die Robert schetste en zit nu beter in zijn vel. Zeer dankbaar voor wat het ons als gezin heeft gebracht!

——————————————

Ik geloof oprecht dat de meeste verandering mede dankzij Robert zijn werk is gekomen. Mijn kind voelt meer aanwezig!

——————————————

Met de hulp en goede zorgen van Robert knapt onze 8 jarige zoon langzaam maar zeker op. Robert heeft voor hem een hoop problemen opgelost. Wij raden iedere ouder aan om bij Robert langs te gaan zodra je ziet dat je kind vastloopt.

——————————————

Voor onze zoon van 5 was ik bij Robert Poncin. Robert neemt ruim de tijd om vanuit zijn sterke heldere vermogens ‘in te tunen’ op de persoonlijke situatie en de energetische verbindingen die ontstaan zijn vanuit het verleden en welke doorwerken in het huidige leven. Hij mag met zijn gaven de oude programma’s helpen loskoppelen zodat dit je niet meer belemmert in het huidige moment. Het consult was holistisch en inzichtelijk en brengt punten aan het licht die je waarschijnlijk anders nooit zou hebben beseft.

Zeker een aanrader voor mensen die telkens vastlopen op bepaalde levensgebieden en via ‘reguliere wegen’ geen antwoord vinden.

——————————————

Wat ook heel mooi is is dat het onze zoon  van 4 zoveel meer rust heeft gegeven.
Dankjewel hiervoor!