Reacties

Reacties

Het brengt me de afgelopen dagen ontzettend dicht naar mijn kern en laat me helder naar zaken kijken en daarop anticiperen. Heeft al mooie ontwikkelingen voortgebracht. Voelt als een druppel met grootse spreiding.

Merk het ook in de reacties om me heen. Veel donkerte en negativiteit blijft opeens buiten me.

——————————————

De afgelopen sessie heeft heel veel met me gedaan.

Ben eerst heel moe geweest, daarna is er een heel oud stuk pijn en verdriet uit gekomen en sindsdien voel ik me vrij.

Wat ik voel heb ik nog nooit ervaren dus je snapt dat ik niet weet hoe ik je hiervoor wil bedanken.

——————————————

Ik ben naar Robert gegaan omdat ik het gevoel had dat ik niet mijn leven ten volle leefde. Ik had een droom die ik maar niet durfde waar te maken. Er was altijd een reden waardoor dat net niet lukte en ik bleef in mijn veilige, routinematige leven doorgaan en de droom bleef knagen.

Na mijn bezoek aan Robert heb ik via hem een beeld gekregen wat ik nu nog vaak voor mij zie als ik belemmeringen tegenkom. Dat beeld heeft mij geholpen om alles achter mij te laten en nu na 3 jaar staat mijn droom er zo als ik hem altijd voor me heb gezien. Het belangrijkste is nog wel dat ik nu geloof dat ik de dingen die ik bereiken wil ook echt kan bereiken , op eigen kracht.

Hoe weet ik niet maar het bezoek aan Robert heeft voor mij voor een ommekeer in mijn leven gezorgd waarbij ik mijn wensen heb waar gemaakt en me bevrijdt van de angsten die mij belemmerde.

——————————————

Ik stond voor ’t eerst sinds ik weet niet hoelang op met een hele andere blik in mijn ogen en een glimlach op mijn gezicht.

——————————————

Ik hou van stilte, eenvoud, respect, nederigheid en liefde die waarachtig mag stromen vanuit het hart.

Als we allen waarachtig uit ons hart zouden leven, en het pad van ons hart zouden volgen, hoe zou de wereld er dan uitzien?

Vanaf het eerste moment in verbinding met Robert, voelde ik vertrouwen, eenvoud, respect en waarachtigheid. No nonsense. Een man die leeft wie hij is, en daarin mensen in liefde wil steunen op het pad van hun hart. Helderziend en heldervoelend, kan hij licht van donker scheiden en ons de weg openen naar het thuiskomen binnen in onszelf. Hij reikt niet alleen sleutels aan maar helpt ook om poorten te openen om in je eigen kracht en hartsenergie verder jouw authentieke leven te bewandelen.

Dankbaar dat onze paden zich mochten kruisen.

——————————————

Als je nog eens een workshop geeft houd ik me aanbevolen.

Ik heb al een aantal cursussen en sessies gehad bij verschillende spirituele mensen op dit vlak. Maar ik vond dit met nog meer diepgang. Ook de zuiverheid en intentie, zoals dat voelde, waarmee het gegeven werd door jou.

——————————————

Ik ben zo dankbaar. Het voelt aan als een soort wonder, net in deze voor mij moeilijke tijd! Fijn dat het ook via Skype kon.

——————————————

Bedankt ook voor je eerlijkheid, door te schrijven dat je het moeilijk kan inschatten of je iets voor me kan betekenen. Ik apprecieer je eerlijkheid, in plaats van gewoon te schrijven kom maar af, ik doe wel een volgende sessie en dat is dan dit bedrag. Echt bedankt voor die eerlijkheid. Zo heb ik je ook ervaren.

En diep van binnen weet ik eigenlijk dat jij me op dit moment ook niet kan helpen, dat ik alleen mezelf kan helpen, en dat ik dat nog altijd aan het uitstellen ben…

——————————————

Ik kwam op een beurs in contact met Robert. Na heel wat zoektochten en negatieve ervaringen was ik sceptisch over Robert zijn methode. Hij heeft mij verrast. Door zijn metafoor en de afgelopen ervaringen. Hoe kon hij dat weten? Vanaf die dag gingen er eindelijk dingen stromen.

Ik wilde ook hulp voor mijn zoon en zelfs op afstand ervoer mijn zoon zonder het te weten heel wat positieve dingen.

Hij voelde zich ineens heel blij maar kon dit niet verklaren. Hij had ineens veel berichten van vrienden en kwam oude klasgenoten tegen. Zeer apart en mooi om te ervaren. Eindelijk zag ik mijn zoon weer breed lachen!!

Ik zou iedereen aanraden om contact te zoeken met Robert. Hij is eerlijk en oprecht en heeft zijn hart op de juiste plaats! Top!

——————————————

Ik voel me een heel stuk lichter en ik voel dat ik meer klaar ben om dingen af te sluiten. Iets wat ik ervoor heel moeilijk vond maar het gaat beter en beter. Daarvoor wil ik je echt enorm bedanken!

——————————————

Ik wist dat ik in een fase van transformatie zat. Die signalen kreeg ik volop in mijn leven. Het betrof vooral mijn persoonlijke ontwikkeling en ook mijn professionele ontwikkeling. Na een meeting met Robert is alles zo’n beetje op z’n kop gaan staan omdat ik veel meer woorden en gevoel had bij mijn ontwikkeling. Tegelijk werden aspecten duidelijk die voorheen minder helder voor me waren. Dat gaf een innerlijke rust die ik nog steeds ervaar.

Ik vertelde Robert in reflectie dat het lijkt of de stemmen die van alles influisteren, stiller zijn geworden. Ik heb genoten en geniet nog steeds van de positiviteit van de werkwijze van Robert. Ondertussen stuur ik de een na de andere naar Robert omdat ik anderen dezelfde positieve impact gun die ik heb mogen ervaren.

——————————————

Ik ben ontzettend blij dat ik u ben tegen gekomen! Want ik voel dat ik al heel veel heb opgeruimd. Heel veel zaken waarvan ik niet wist hoe ik ze moest oplossen maar dankzij u zijn er al ontzettend veel opgelost!

——————————————

Door een aantal ervaringen en mensen in mijn verleden die een negatieve invloed hadden in mijn leven, was ik mezelf helemaal kwijt. Ik had weinig zelfvertrouwen en zat helemaal vast in mijn ontwikkeling. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Robert terecht. Ik was best zenuwachtig maar dat was nergens voor nodig. Robert is een hele vriendelijke man met een rustige uitstraling en hij stelde mij snel op mijn gemak.

Tijdens de sessie kwamen veel dingen aan bod waar ik tegen aan liep en ik was onder de indruk van de uitleg die ik van hem kreeg. Na de sessie voelde ik mij anders. Meer opgelucht en minder bang voor de toekomst. Hij gaf aan (op een niet opdringerige manier) dat ik misschien een tweede sessie nodig zou hebben en dat voelde ik ook.

Tijdens de tweede sessie zijn we dieper ingegaan op de blokkades die mij tegen hielden in mijn leven. Robert heeft ze samen met mij aangepakt en ook opgelost.

Inmiddels ben ik een paar maanden verder en ik voel mij een ander persoon. Het gevoel dat er iets is wat mij vasthoudt is weg. Ik voel me vrij om beslissingen te nemen, sta sterker in mijn schoenen en heb weer plannen en energie voor de toekomst. En het voornaamste: ik heb mijn zelfvertrouwen langzaam terug gekregen en mijn intuïtie is sterker dan ooit.

Ik raad iedereen aan die het gevoel heeft dat hij vast zit in zijn leven om een sessie te doen bij Robert. Je zal versteld zijn van de resultaten!

——————————————

Onze zoon van 23 is dankzij het fantastische werk van Robert veel sterker, positiever en met veel vertrouwen zijn eigen levenspad gaan bewandelen. Hier ging een heftige crisis aan vooraf. Geraakt door zijn transformatie is ons hele gezin bij Robert geweest. We spreken elkaar nu regelmatig aan op onze “metaforen” – met humor – maar belangrijker, we zijn elkaar beter gaan begrijpen.

Onze jongste van 11 jaar heeft, bij het consult op afstand, ook veel baat gehad . Ook hij had last van frustratie en woede, was onzeker in zijn vriendschappen, had constant de drang om te snoepen uit onvrede en sliep slecht (bang) in zijn eigen kamer. Hij herkende zichzelf in de metafoor die Robert schetste en zit nu beter in zijn vel. Zeer dankbaar voor wat het ons als gezin en als zes individuen heeft gebracht!

——————————————

Robert geeft op respectvolle, nuchtere wijze aan waar je nu staat in het leven. En wat er in de weg zit ruimt hij op. Het consult heeft mij geholpen om te begrijpen waar diepe, soms onoplosbare overtuigingen vandaan komen. Dat geeft rust en beter begrip van jezelf.
Ik kan nu beter voelen wat goed voor me is, ben weer een stukje meer mezelf en ervaar een algehele rust. Ook lukt het me beter om te beseffen dat ik in een periode van transformatie zit, een soort impasse die een functie heeft, in plaats van mezelf onder druk te zetten dat het nu toch echt moet gaan gebeuren!
Ik heb vele consulten gehad op allerlei gebieden, maar dit is niet te vergelijken met wat dan ook. Dus een absolute aanrader als je een grote stap verder wilt komen.

——————————————

Robert verscheen een aantal maanden geleden op m’n levenspad. Tijdens een lezing van hem mocht ik zelf een ommekeer in m’n leven ervaren. Zeer ‘oude stukken’ zijn aangepakt, uitgelegd en opgelost.
Robert is een zeer fijn mens met een manier van werken die je zelden of nooit tegenkomt.
Na nog een consult bij hem thuis zijn nog meer zaken uit met name andere levens verholpen en ben ik als een ander mens naar huis gegaan.  Blij ben ik dat ik een diepgaande transformatie heb mogen ervaren. Ge-reset op allerlei fronten mag ik nu aan een nieuwe levensfase beginnen.

Kortom, Robert is een aanrader wanneer je ergens in vastloopt of wanneer oude stukken uit andere levens, of dit leven je nu nog steeds belemmeren. Zijn methode helpt je om dit in eventueel  één consult aan te pakken en te transformeren.

——————————————

Dit was een erg ‘cool’ consult bij Robert. Ik heb vele consulten gehad, leuk, prettig, goed, leerzaam, confronterend en ook minder leuk of zelfs zonde van het geld. Wat Robert doet heb ik nog niet eerder meegemaakt en is van een andere orde. Geen trance, geen moeilijke verhalen of ingewikkelde regressies. Gewoon een kopje thee en aan de slag. Wat er aan de orde komt had ik zelf niet zo kunnen bedenken. Maar ik had er wel gelijk beeld bij.

Ik voel me een stuk vrijer en lichter dan daarvoor. De angst die ik had is nagenoeg verdwenen en ik zie/ voel veel nieuwe mogelijkheden om mijn leven vorm te geven op mijn manier en mijzelf te zijn. Daarnaast is hij gewoon een heel aardige man, een zeer aimabele persoon. Kortom: een bezoekje aan hem is een echte aanrader! Dankjewel Robert!

——————————————

Ik mocht Robert ontmoeten die zondag tijdens een lezing/demonstratie op dat hele kleinschalige beursje in onze buurt , maar iets heel groots gebeurde!  Ik was samen met mijn moeder en hij wist precies de thema’s aan te raken waar we op dat moment beide (in onze verbinding) mee stoeiden. Vol verwondering en diep geraakt verliet ik de zaal en sindsdien zit er een versnelling in mijn leven van het oplossen van onaangeraakte zaken.

Mijn ziel wilde Robert daarom graag nog eens ontmoeten want er was vast nog meer om los te laten. Steeds kreeg ik hierover een soort van seintje dus een maand later was er onze tweede ontmoeting.

Met groot respect heb ik tijdens deze sessie gelijkenissen uit andere levens kunnen verbinden met dit leven, en ben blij met alles wat ik via Robert heb mogen loskoppelen en hij het ook daadwerkelijk ziet gebeuren. Vol vertrouwen ga ik dit proces z’n werk laten doen en verheug me hierdoor enorm op de tijd die komen gaat. Zoals Robert  al zei zal dit niet altijd zonder slag of stoot gaan, maar daarin ben ik wel wat gewend.

(Ik heb tijdens de sessie zelfs met beide ogen mogen aanschouwen dat Robert inderdaad omringd wordt door heel veel hulptroepen om ons hier op aarde de hulp te bieden die we zo hard nodig hebben)

——————————————

Heel blij dat ik een afspraak heb gemaakt!

Lekker no-nonsense en down-to-earth, maar met veel aandacht en respect vertelde Robert mij wat mijn achtergrond is. En daar heb ik veel aan gehad. En niet zomaar een beetje: Het heeft een behoorlijke impact op wat ik doe, kies, voel en denk nu. Maar zeker op een prettige, positieve manier!

Het verklaart zo waarom ik me voelde zoals ik me voelde en waarom sommige dingen die ik echt graag wilde aanpakken, toch bleven liggen. Merk nu een week na het consult dat er veel is dat ik heb opgepakt en afgerond. Ben op allerlei vlakken zaken lekker aan het opruimen en ben naar andere mensen directer en helderder. Zomaar zonder moeite. Voelt heerlijk.

Tijdens het consult vielen er al zaken op hun plek en was er een soort ‘herkenning’ van wat Robert vertelde. Fantastisch om op deze manier bevrijd te zijn van oude patronen. Je kunt gerust zeggen, dat ik de wereld en mezelf nu anders ervaar… Thuiskomen!

——————————————

Ik ben zéér onder de indruk van de  gave en manier van werken van Robert.
Heb dit nog niet eerder meegemaakt. Wat ik wel heel bijzonder vond is dat hetgeen waar ik voor kwam, ook zonder toelichting van mij, naar boven werd gehaald. Aan hem door werd gegeven en behandeld mocht worden.

En de metafoor: een steen in mijn schoen, heb ik van tevoren zelfs letterlijk gevoeld. Ik had sinds een paar weken tot aan zijn voordeur ook vreselijke pijn in mijn enkel. Zonder dat ik er doorheen ben gezakt of heb gestoten, dus voor mij onverklaarbaar. Nu kan ik het wel verklaren. Volgens mij waren ze al met me bezig vanaf het moment dat ik de afspraak met Robert heb gemaakt. Feit is dat ik sinds ik zijn  voordeur heb verlaten geen pijn meer in mijn enkel heb.

Maar de nadruk ligt voor mij dat hij mij heeft weten te verlossen van een stuk dat heel diep zat. Daarvoor ben ik Robert super dankbaar. Ik ga vanaf nu vrolijk en huppelend verder op mijn pad, zonder die steen in mijn schoen. 🙂
Ik voelde vooral erg veel en Robert zag heel veel. Bijzonder!!!

——————————————

In mijn energie is na het consult  zeker wat gebeurd. Ik weet niet exact wat, maar de feiten zijn dat ik geen heftige paniekaanval meer heb gehad sindsdien! Het leven is hierdoor weer hanteerbaar. En ik ben me wel véél bewuster van mijn spanningen en angsten geworden.

——————————————

Robert heeft me meegenomen tijdens de sessie naar de kern van mijn gevoel. Gevoelens waarvan ik altijd geweten heb dat ze op één of andere manier bij mij horen maar moeilijk te verklaren zijn waarom dat zo is. Het gaat hierbij niet over gevoelens die wellicht tijdelijk zijn zoals boos worden door een bepaald voorval, of verdrietig zijn omdat er net iets gebeurd is, maar over gevoelens die dieper liggen. Robert noemt dit een onderstroom. Een mooie uitleg van wat ik probeer uit te leggen. Gevoelens die eigenlijk altijd bij je zijn.

Tijdens de sessie vielen er voor mij veel puzzelstukjes op zijn plaats. Ik ben in staat om gevoelens en bepaalde dingen die in mijn leven gebeurd zijn te verklaren en een plek te geven. Mijn ‘onderstroomgevoel’ is echt veranderd. Ik heb meer energie, het voelt lichter, meer rust. Verwonderlijk dat dit mogelijk is met slechts één sessie.’

——————————————

Het is lastig te vertellen wat er door mij heen ging tijdens de sessie met Robert. Er komt zoveel informatie op je af, dat is bijna overweldigend. Het bijzondere daaraan is dat de informatie die Robert doorkreeg voor mij een ‘spijker op z’n kop’ gevoel gaf.

De problemen en stukken waar ik al jaren mee worstel, en zelf niet weggewerkt kreeg, daar waren we zo… Bij mij heeft het heel veel losgemaakt, veranderd en verbeterd. Ik kon al direct ruimte voelen en heb ik de loop van de tijd ook verandering gevoeld bij mijn naasten.

Een zeer bijzondere ervaring die ik nogmaals mocht bijwonen met mijn man, laatst. Ook hij had het gevoel dat er direct de vinger op de zere plek werd gelegd. Er zijn hem veel zaken duidelijk geworden wat heel veel rust geeft.

Het is voor ons een perfecte manier geweest om de stukken door te kunnen werken, die te groot waren om zelf op te ruimen.

——————————————

Ik kwam bij Robert door een goede vriendin. Ik heb mezelf best al ontdekt. Hoe ik in het leven sta in relatie tot mijn verleden, ouders, opvoeders, familie, vrienden en collega’s. Gevormd door en daarin telkens de verandering, die ik als zeer welkom in mijn leven beschouw.

Maar er was nog een stukje waar ik niet bij kon, waardoor ik niet ten volle kan leven. Dat moest haast wel te maken hebben met een leven of meerdere levens vóór mijn leven nu. Robert is met mij en zijn gidsen op zoek gegaan naar die belemmering, om te kunnen leven zoals ik werkelijk mag en kan zijn.

Dankjewel Robert, respectvol en deskundig en daarom van HARTE aan te bevelen aan een ieder die met een, tot nu toe, onverklaarbare vraag rondloopt.

—————————————–

Heel verhelderend, alsof ik in staat ben mezelf meer te begrijpen.
En ook zoveel inzicht in waarom ik ben wie ik ben en doe wat ik doe.
En vooral de vrijheid van keuze te voelen hebben me veel gebracht.
Wat ook heel mooi is dat het onze zoon  zoveel meer rust heeft gegeven.
Dankjewel hiervoor!

——————————————

Met een beetje gezonde spanning ben ik naar mijn afspraak met Robert gegaan. Ik was erg nieuwsgierig wat hij mij kon vertellen over wat ik zelf nog had opgemerkt of over na had gedacht. Onder het genot van een kopje thee legde Robert mij uit wat de sessie inhield. Het voelde meteen erg vertrouwd!

In de loop van de sessie verbaasde ik me over wat Robert mij kon vertellen, over mij maar ook over mijn familie. Het was allemaal zo herkenbaar! Het voelde voor mij als een reis door mijn eigen leven(s). Maar het gaf me ook nieuw inzicht. Met name in bepaalde patronen die zijn ontstaan en in stand gehouden worden door onbewuste energie die ik bij me draag. Het was alsof alles op zijn plaats viel. Het onbewuste en niet grijpbare kreeg ineens woorden en een verhaal. Het landde letterlijk in mijn lichaam en hoofd. Ik heb het gevoel dat ik door deze sessie in staat ben om dingen anders te gaan doen in mijn leven en eindelijk keuzes voor mezelf te maken. Toen ik wegging voelde het alsof ik 10 kilo lichter was. Ik had iets afgesloten maar tegelijkertijd ruimte gemaakt voor iets nieuws.

Voor mij was het een hele bijzondere ervaring. Ik ben zelf hulpverlener, maar voor mij oversteeg deze sessie elke vorm van hulpverlening die ik me zou kunnen bedenken.

——————————————