Reset-Sessie

Reset-Sessie

Het Resetten van Energetische Systemen 

‘ Ik loop steeds tegen hetzelfde aan in mijn leven. Soms word ik er moedeloos van. Ik wil dit patroon graag veranderen. Maar hoe?’

In een individuele setting wordt inzicht gegeven hoe en waarom je energetisch systeem je doen en laten beïnvloedt. Na een uitleg over mijn werkwijze gaan we aan de slag waarbij je aan kunt geven wat het is waar je tegenaan loopt.

Dan ga ik naar de oorsprong van jouw energetisch systeem. Hier komen we bij een aantal universele kernpunten uit. Ik noem ze zielsprofielen. Denk bijvoorbeeld aan verbinding en relaties, bestaansrecht en veiligheid, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en zingeving. Maar ook zorg en verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en twijfel of lijden. En zo zijn er nog een aantal. Bij een aantal zielsprofielen zijn er bij jou op enig moment verschillende overlevingssystemen ingeschakeld.

Na een uitleg over de werking van jouw specifieke systemen wordt dit gereset. Het resetten gaat door middel van vragen die ik je stel terwijl je in verbinding staat met de oorsprong van je probleem. Het resetten heeft als positief gevolg dat wanneer jij een kant op wilt met je leven je zult merken dat dit makkelijker zal gaan.

Na een Reset-Sessie is je energetische systeem veranderd. Jij bent veranderd. De patronen die je al jaren in de weg zitten zullen nu makkelijker te beïnvloeden en te veranderen zijn.